Vi gör ett försök!

Leker lite med den här testbloggen, och som försökskanin utnämner jag nu smileysar i inläggen. Så nu ska vi se ifall det fungerar? :) Testing testing... Fungerar det? :question:

UPDATE: :thumbup: Alltså kolla det fungerar verkligen! Shit, jag känner ju mig otroligt begåvad nu! ;) Riktigt kul det här, ger lite färg i texten och sådär om man säger så.
 

Oväntat test, hähä.

Har suttit och knåpat halva dagen redan (okey okey - inte riktigt, men ändå) med denna förjävliga testblogg för att få allting att fungera perfekt på ROYALGLAMOUR sen liksom. Ibland blir man bara så irriterad när det inte vill fungera! Eller hur!? Men, ja. Håll ut!
 

Bad feelings

Jag bombaderar nu testbloggen med en massa inlägg om egentligen ingenting - men felaktiga kategorier och inläggsrubriker som inte har ett crap med inläggets text och innehåll att göra. Hehe, så snäll är jag .. Men.

 

Horze

Har funderat lite på mina pilar i rubrikerna nu .. Jag har en svag känsla av att jag nog kommer utelämna dem nu när ROYALGLAMOUR kläds med sin nya outfit. För det är otroligt jobbigt att hela tiden lägga in pilarna i varje inläggsrubrik, ifall ni förstår vad jag menar, hihi ..

 

Länkar

Testar bara lägga in en länk i ett meddelande för att kolla ifall det fungerar eller ej .. Länkar bloggen, ROYALGLAMOUR då alltså.

UPDATE: Jadå, det verkar fungera. Jippie!

 

test

test
 

Testblogg

testetst