Tulpaner


Här kommer en bild på mammas födelsedagstulpaner jag fotade i söndags. :) Har Photoshop CS5 där jag redigerar bilderna nu och är inte riktigt insatt i det än... Därav ser namnet lite lustigt ut hehe.

Imorgon åker jag på trav tillsammans med våran travtränare och Neele, Fanny och Laura :D - så om allt går som planerat så har jag strax nya fresha foton att slänga in här. ;) Tjoho. Beror såklart på ljussättningen där också, men men.

Den 12.2.2011 ska jag rida en dressyrtävling med Jösse, vi ska rida K.N. Special 2009 dressyrprogrammet. :) Ska bli kul, det krävs bara mer träning innan det... Eftersom jag bara är hemma och veckosluten blir det lite knappt med tid men kommer träna varje veckoslut tills dess nu. Nu på lördag och söndag blir det träning för Milka båda dagarna, härligt.

Ibland är det skönt att bo på internat! Alltså inte ironiskt nu, verkligen. Man kan klampa in till sig, lyssna på hög musik (men inte så det stör grannarna såklart), sitta i ridkläder (hehe...) på min runda matta och blogga. Inte illa. ;) Har förrästen beställt objektivet (50 mm/1.8 D) jag pratade om innan nu i söndags. :) Dessutom har jag väglett journalisten och författaren Anna-Lena Lauren idag också, inte illa haha.

Inhandlade en ny parfym i söndags också, heter "New Woman" av La Rive. Doftar jättegott! Inte så dyr heller. Har lust att plåta lite "studiobilder" inne i lägenheten... Får se vad det blir! ;)

P.S Samanta om du läser inlägget, nöjd nu? ;) D.S

Dagens musiktips: Tove Styrke - Million Pieces
Postade kommentarer:
Skrivet av: Neha

Snygg bild:D

2011-03-27 ▪ 00:46:25
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Besöker du mig ofta? Kryssa i så sparas dina uppgifter! :)

E-post adress (syns ENDAST för mig!):

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

OBSERVERA! INGEN REKLAM! - T A C K -