I'm breathing your love


"Hästar är precis som luft, utan dem kan man inte leva."

Bilden är lite småskruttig, tagen 2007 med kompisens gamla kamera. Kvalitén är inte den bästa alls men bilden förmedlar en massa minnen och känslor (på bilden är det min kompis och hennes gamla (nu avlivade, R.I.P Musketör "Musse"!) från sommaren 2007, så den fick vara med ikväll... :)

Tänkte bara säga att det nog blir dressyr i manegen imorgon i alla fall! :) Pappa lovade skjutsa mig och han lovade dessutom att ta lite bilder med min kamera, woppidoo! :) Haha, vet inte hur bra han är med kameran inne i manegen (där det dessutom är svårt att ta bilder då ljuset ju inte är det bästa...) men det får vi se imorgon! ;) Planerar att rida lite "fält-workout" med Jösse i övermorgon istället, och på söndagen är det hoppning som står på shemat - innan jag drar tillbaka till skolan (och inte kommer hem på två veckor... :()! ;)

Gud vad mycket hästrelaterade inlägg det blivit på senaste tiden! :D Oj oj oj haha. Men, that's life - jag går ju i en skola där min inriktning är hästar och deras skötsel så vad annat kan man förvänta sig egentligen hehe. ;) Men nog blir det annat också - promise! :) Har surfat runt (för att äännu lite spinna på med det här om hästar haha...) på lite "hästbloggar" ikväll och tränat lite dressyrprogram och "sugit åt mig" av olika tips inom dressyr. Ska pröva på lite nya övningar imorgon tror jag nog. :)

Ska läsa lite på foderprovet (hästfoder alltså, hehe) vi har nästa tisdag och ta en skön, varm dush och ladda mig inför nästa dejourvecka som börjar nu på måndag (den tionde januari) och slutar den sjuttonde januari - tillsammans med samma urgoa och härliga tjejer som senast! ;) Nämligen Janina och Neele. :D

Kvällens musiktips: R. Kelly - The World's Greatest

Postade kommentarer:
Skrivet av: Anna

sv: tack så hemskt mycket!! :D nej tyvärr :/ desamma, kram :)

2011-01-09 ▪ 10:40:20
URL: http://wallinphoto.blogg.se/
Skrivet av: EMELIE - FOTO

sV; tack detsamma"! tyvör så brukar jag inte byta länkar så, men linka gärna min keam :*

2011-01-09 ▪ 13:51:04
URL: http://thisemelie.blogg.se/
Skrivet av: Saija

Tycker inte alls bilden var skruttig, tvärtom! Den är jättefin!

2011-07-13 ▪ 11:31:43
URL: http://www.stryktipsetresultat.com

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Besöker du mig ofta? Kryssa i så sparas dina uppgifter! :)

E-post adress (syns ENDAST för mig!):

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

OBSERVERA! INGEN REKLAM! - T A C K -