Dressyrtävlingar i kikaren


Halloj, hur mår ni allihopa? :)
Det blev inget mer inlägg ikväll igår eftersom jag var hemma rätt sent, planerna ändrades och förutom att jag skrittade Paavo på eftermiddagen så red jag också Jösse senare på kvällen. Vilket nog bara gjorde gott åt honom - och mig! :)

Därav rubriken. Idag var jag och Jösse på dressyrlektion och vi började fundera på ifall jag och Jösse skulle starta i en dressyrtävling nu i februari! Det vore grejer det! ;) Jösse har ju stått ca två månader pga att han gick omkull i hagen och gjorde illa benet riktigt rejält, så han har ju tappat både muskler och kondition nu... Men de kommer inte tillbaka med något annat än träning, träning och ännu mer träning! Så det är bara att jobba på hårt nu! ;) Därför försöker jag nu rida honom så mycket som möjligt när jag är hemma, både dressyr, hoppning och i terrängen. Ett träningspass på åkern i hög snö är ju jättebra för honom, och samtidigt skojigt! :) Om vi nu startar i tävlingen så skulle vi rida KN Special programmet och LC:1 programmet, troligtvis - dock inga svåra program än.

Blev inga bilder igår eftersom tiden blev för knapp och det blev mörkt så fort... Får se om jag hinner ta några imorgon. Vet inte vilken tid jag ska till stallet ännu men troligtvis på morgonen eftersom jag ska träffa bästaste vännerna imorgon på eftermiddagen! ;) Tjoho!

Postade kommentarer:
Skrivet av: FowZie ♥ ~ felicia aulén

fan vad gött att du är med! ;D

2011-01-06 ▪ 17:24:40
URL: http://feliciaaulen.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Besöker du mig ofta? Kryssa i så sparas dina uppgifter! :)

E-post adress (syns ENDAST för mig!):

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

OBSERVERA! INGEN REKLAM! - T A C K -