Växtlighetscollage


Tre stycken foton från 01/09/2010 tagna kl 06:00 på morgonen ihopslaget till ett simpelt collage i Photoshop. :) Älskar ljuset i bilderna! :D Fotografierna är tagna med mitt Tamron 70-300 mm objektiv. ;) I love it!

Sitter här i min ensamhet, alldeles ensam och övergiven i en tom och kall internatsbyggnad och skriver ett blogginlägg på fotobloggen... Okej, okej - riktigt så illa är det nog inte. :P Lite småkallt och ensamt visserligen - men ensam bara p.g.a. att de andra inte kommit hit ännu och resten har dejour i stallet. :P

Är sjukskriven till på måndagen, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på... Men vi får se. :)

Dagens låt: Anders Johansson - If It's All I Ever Do

Passori och Lady Flash


Bild 1: Finnhästvalacken Passori, travare
Bild 2Varmblodsstoet Lady Flash, travare

Två hästar från travsidan där jag håller hus. ;) Passori är min passhäst, dvs. typ sköthäst här. :) Har vaknat kl 06:00 och gjort morgonstallet med Johanna. ;) Också lastat fyra hästar till dressyrtävlingar. :) Snart tillbaka och fortsätta jobba! Mocka, byta täcken, föra ut hästar i hagarna o.s.v. :)

Dagens låt: Björn Skifs - I'm Ready To Stay

P.S: Kvalitén på bilderna är en aning dålig p.g.a. att de är uppladdade på min Facebook och därifrån kopierade till en annan dator som jag nu sitter på och sedan uppladdade på BloggEsse. :P Ber om ursäkt. D.S.

Morgondimma och hundvalp
Bild 1: Skolans marker kl 06:00 på morgonen 01/09/2010.
Bild 2: Labradorvalpen Igor (blivande assistenthund)

Har stalldejour ända tills nästa måndag (haft sen 01/09/2010) vilket betyder att det är massa jobb plus själva skolan att hålla på med, så det är varför bloggen sovit lite. :(

Märker att jag har väldigt lite tid över, utöver skolan och stallet... Läxor, byka lite, hänga med kompisar och sen vill man nästan bara direkt i dushen och sen sova... :) Ska försöka bättra mig, promise.

Har förrästen en ny fotohemsida, www.ronjalarsson.kuvat.fi som Du gärna får besöka! :D Den är under konstruktion men lite bilder finns där allt. :)

Dagens låt: Jeff Buckley - Hallelujah