Sommarkontraster


Behöver jag säga att havet är en av de bästa sakerna på sommaren? :) 
Havet hör definitivt till mina top #5 om somrarna! Så vackert, så härligt och så ljuvligt (men det kan också vara mycket farligt, so be careful!).

Nu är man då hemma igen. :) Värmen i stan är slående..., det är så otroligt mycket svalare vid havet! Där har ni ännu ett plus med havet haha - det blir aldrig sådär äckligt varmt där. ;)

Dopfotograferingen på söndagen gick bra - det gick bröllopsfotograferingen med! :) Tillsammans med dopet så gifte sig föräldrarna till flickan också. :) Det hela var en överraskning (ingen bortsett från jag visste det innan, jag visste det eftersom vi gick och tog lite bröllopsfotografier innan dopförrättningen). Är nöjd med bilderna, och det var brudparet också, så då är väl allt bra! :)

Red Paavo ikväll, det gick bra. Rider honom nu tisdag till fredag. :) Paketet från H&M hämtade jag ut från posten idag när vi kom upp från skärgården, paketet innehöll en topp, ett par shorts, en mellankort volangeklänning och en bikini nedredel. På torsdagen blir det troligen en liten utflykt med Johan, mer än det avslöjar jag inte. Ni får se bilder sen, det lovar jag! ;)

Dagens musiktips: Bombay Bicykle Club - Flaws

Postade kommentarer:
Skrivet av: Amanda E

Kan du inte visa bilder från dopet/bröllopet om du får? :)

2010-07-21 ▪ 15:08:43
URL: http://amandaenglund.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Besöker du mig ofta? Kryssa i så sparas dina uppgifter! :)

E-post adress (syns ENDAST för mig!):

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

OBSERVERA! INGEN REKLAM! - T A C K -