Midsommarstången


Slänger upp en bild på midsommarstången. :-) Visst var den snygg? ;-) Sicket sommarlov... Känns som om att man knappt hunnit vara hemma någonting alls! :-O Programmet är liksom fullspäckat - men det är väl så det ska vara I guess! ;-)

Idag blir det och träffa en god kompis, sitta på café tillsammans över en kopp kaffe kanske, kanske åka till stranden (men det är lite halvmulet, så vi får se hur det blir... :-() och sådär. Imorgon blir det tidig väckning, åker redan tidigt till stallet för att ta en runda i terrängen med Paavo och sen bär det av på hötalko. :-) Är inte hemma lö-sö/må - så då blir det inget bloggande...

Dagens musiktips: Alexander Rybak - Oah (behöver jag säga att jag är totally in love med Alexander Rybaks nya album No Boundaries? ;-))

Postade kommentarer:
Skrivet av: Gabriella

Jättesnygga bilder du taar :) Och såg att du gillade hästar också :) Precis som jag, jag gillar också att fota, hästar och självklart Alexander Rybak ;) Älskar hans nya album :) Och tycker det är lite kul att han skrivit en låt om Finland eftersom jag kommer från Finland :) Och han frågade mig också vad jag tyckte om den :)Btw, Fiin Header och blogg överlag :)

2010-07-02 ▪ 20:56:47
URL: http://gabrii.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Besöker du mig ofta? Kryssa i så sparas dina uppgifter! :)

E-post adress (syns ENDAST för mig!):

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

OBSERVERA! INGEN REKLAM! - T A C K -