Häst, jultome och tomtetåg


Bild 1) Hannoveranarvalacken Gigolo
Bild 2) Jultomten på en julmarknad
Bild 3) Tomtetåget på skolans julshow

...och ja, jag är väl medveten om hur brusig bild tre är. Bruset är lagt dit efteråt för att få en lite mer gammaldags effekt. :)

Då har man handlat julklappar! Det blev rätt så mycket - slutligen. Men än har jag inte allt hehe. Det var varit lite "jultomtarnas verkstad" hos kusinvitamin ikväll när vi suttit där och paketerat in alla julklappar, druckit glögg och fixat julkorten för hand. :) Mysigt!

Nu ska jag nog ta och hoppa i dushen och sen läsa lite av den nyaste SOLO-tidningen innan jag får skjuts av John Blund ikväll. ;)


Imorgon ska jag rida lite dressyr med Jösse. :) Ska bli riktigt kul - länge sen jag red honom så där "ordentligt"! Han gick på bete ungefär en och en halv månad på sommaren tror jag, sen fick han en spricka i ena bakbenet och var därför tvungen att stå ungefär två månader. Men nu har vi sakta kommit igång igen! :) Awsome.

Även om hans muskler är noll just nu (okej, inte riktigt men det är klart han tappat en hel del under tiden han varit "sjukledig") och hans kondition verkligen suger haha, så är det ändå kul att igen kunna rida honom! :) Härligt. Hoppas på att vi ska få en lika fin sommar i år som de två föregående också varit. :D

Imorgon ska både Paavo och Jösse få sina julklappar. ;) Paavo kommer få Lickit-"slickgodis" och Jösse en godispåse som smakar morötter. Mums hihi.

Dagens musiktips: Petter - Längesen
Postade kommentarer:

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Besöker du mig ofta? Kryssa i så sparas dina uppgifter! :)

E-post adress (syns ENDAST för mig!):

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

OBSERVERA! INGEN REKLAM! - T A C K -