Tävling hos Käthe

Gå in hos Käthe, där kan du vinna en härlig goodieback med mixade armband från Ms Bijoux! De är sjukt fina, min favorit var CARPE DIEM-armbandet. Urhärligt. Passa på nu tjejer! :o)

On my way back

Hallå i stugan. Nu har bloggsuget börjat komma tillbaka sådär smått! Och det är vi väl glada över. Jag tänkte pilla lite med stilmallen och koderna, byta lite textstilar och sådär. Förnya lite kallas det väl. Sen hade jag planerat att börja lägga in dagens outfiter mer. Och kameran borde väl grävas fram också antar jag - har ju en Nikon D60 nu, till vänster står det fortfarande att jag har en D40, vilket då inte stämmer längre.

Vad annat? Kommer nog skriva mer om mode och mina vill-ha begär som jag gärna skulle fylla garderoben med ifall jag vore miljardör. Drömma kan man ju! Och musik. Hade tänkt mig ha en låt för varje blogginlägg som jag (förklaring: jag lyssnar på musik nästan 24/7, man ska undra ifall ingen musik dånar ur mina högtalare!) skriver här, kan ju testa och göra det nu också så får vi se hur det artar sig...

Kan också berätta att jag började hya finnhästen Jösse i början av året och det har gått riktigt fintfint! Har dressyrlektioner regelbundet och drullar runt i terrängen på honom alltid nu & då. Som igår, var vi ute lite över två timmar med Peppe och hennes hyr-/sköthäst Rölli. En serie på bocksprång blev det vid en skidstuga med mig på halsen men jag åkte inte ner (aldrig - det fanns ju massa människor där som glodde! Haha) ändå. Jösse är riktigt najs, vi passar ihop liksom. Till sällskap har han ju också baggen Pekka. Så sött!

Och skolan då? Den går bra. Allting på superfort känns det som, nyss var det ju julafton... Snart är det väl sommarlov antar jag... Massa stress i tillvalsmusiken bara - snart är det lantdagens 200 års jubileum och skolans cabaré firar samtidigt 20 år. Och snart blir jag 15 också, den 22 mars... Och jag har ingen blekblå aning om vad jag vill ha. Ridskor och läderchaps, typ?

Fäktningen? Den går bra. Senast var jag i Åbo och en stor bronspokal följde med mig hem. Just nu ligger jag sjätte bäst i F15 klassen. Två rankingpoäng från att vara femte... Grr, men. Var tyvärr förkyld när jag tävlade i Åbo - och det är ett litet irritationsmoment då jag vet att det hade kunnat gå bättre utan förkylningen...! Blaj. Men ja. Har träningslagtävlingar idag inför FM den 21-22 mars nu. Well, vi hoppas det går fint.

Nu blev det långt. Men ett mycket ihopskynklat inlägg men de större nyheterna, kanske ja. Musikvideon är tråkig tycker jag personligen men låten gillar jag. Och låten ja, here it is:Traffic Island - Two Days In A Row
Det här är mitt 600 inlägg förrästen!   : D