Ny igen?

Sitter och tänker. Ifall jag ska låta bloggens nuvarande design stå kvar, eller, om jag ska lägga in en ny... Som enligt mig är tiotusen gånger snyggare. Jag är seriös, ja. Tror nog jag ska slå ihop den på min blogg och sen lägga in den... Blir nog bäst så. ;)

Har förövrigt nyss kommit från en sommarteater, Naistenkylä ("Kvinnobyn" på svenska) hette den. Det roliga var att min morbror var en av skådespelarna och han spelade en man som kört ut i en krock och tappat minnet. :) Egentligen var han utrikesminister! Jätterolig pjäs.

Annars har jag haft hyrhästen Jösse hela veckan eller ja - tills lördagen (22.6-27.6), och skött om fåret Pekka och katten Noksu! Var superkul. Tog två dresyrlektioner av Milka och en "lektion" av Fanny. Sen har jag ridit dressyr själv på ridbanan/i manegen och ridit i terrängen.

På fredagen (26.6) var jag i Hamina, kollade på Bastioni Horse Festival! Det var super (tack Milka)! :D Köpte ett par nya ridhandskar (märket Jackson), ett nytt dressyrspö och en Hamina Bastioni Horse Festival- t-shirt (mörkblå). Sen shoppades det hästgodis också. Glass köpte vi med Peppe och Fanny. En lyckad kväll (eller, föreställningen var från kl 16-23 egentligen) alltså! :)

Nästa vecka (dvs. imorgon - 29.6-5.7) åker jag på träningsläger (fäktning) vilket betyder, att jag inte kommer ha tillgång till Internet (eller, jag väljer att inte ha - även om jag visserligen kunde ta med mig min minilaptop dit...). Dessutom skulle jag knappast ha tid över - vi tränar varje dag och på veckoslutet är det tävlingar, så.

Sen nästa vecka (dvs. om en vecka - 6.7-13.7) har jag konfirmationsläger och även om jag skulle vilja har jag inte tillgång till Internet där. Jag åker alltså direkt på måndag morgon och kommer hem nästa måndag (eftermiddag, I guess). Tvivlar på att jag bloggar på söndag kväll (5.7) innan jag åker iväg igen. Min konfirmation är 26.7.

...Men tillbaka till ämnet ny design. Jag ska sitta och trixa lite nu så ska vi se om jag får upp den innan vi åker iväg! :)
Postade kommentarer:
Skrivet av: Amanda

Har fixat bild pa hur tunikan sitter, hoppas att det hjalper :)http://i39.tinypic.com/vy616p.jpg

2009-07-06 ▪ 19:39:59
URL: http://ratherpointless.blogg.se/bloppis
Skrivet av: Tootti

Hej hopp kikar in =)

2009-07-06 ▪ 20:40:25
URL: http://tootfarangi.blogg.se/
Skrivet av: silly

aso de står att din blogg e lösenordsskyddad men man kommer in ändå :O varför e de så?

2009-07-06 ▪ 20:47:01
URL: http://sillyhilton.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Besöker du mig ofta? Kryssa i så sparas dina uppgifter! :)

E-post adress (syns ENDAST för mig!):

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

OBSERVERA! INGEN REKLAM! - T A C K -