Ny igen?

Sitter och tänker. Ifall jag ska låta bloggens nuvarande design stå kvar, eller, om jag ska lägga in en ny... Som enligt mig är tiotusen gånger snyggare. Jag är seriös, ja. Tror nog jag ska slå ihop den på min blogg och sen lägga in den... Blir nog bäst så. ;)

Har förövrigt nyss kommit från en sommarteater, Naistenkylä ("Kvinnobyn" på svenska) hette den. Det roliga var att min morbror var en av skådespelarna och han spelade en man som kört ut i en krock och tappat minnet. :) Egentligen var han utrikesminister! Jätterolig pjäs.

Annars har jag haft hyrhästen Jösse hela veckan eller ja - tills lördagen (22.6-27.6), och skött om fåret Pekka och katten Noksu! Var superkul. Tog två dresyrlektioner av Milka och en "lektion" av Fanny. Sen har jag ridit dressyr själv på ridbanan/i manegen och ridit i terrängen.

På fredagen (26.6) var jag i Hamina, kollade på Bastioni Horse Festival! Det var super (tack Milka)! :D Köpte ett par nya ridhandskar (märket Jackson), ett nytt dressyrspö och en Hamina Bastioni Horse Festival- t-shirt (mörkblå). Sen shoppades det hästgodis också. Glass köpte vi med Peppe och Fanny. En lyckad kväll (eller, föreställningen var från kl 16-23 egentligen) alltså! :)

Nästa vecka (dvs. imorgon - 29.6-5.7) åker jag på träningsläger (fäktning) vilket betyder, att jag inte kommer ha tillgång till Internet (eller, jag väljer att inte ha - även om jag visserligen kunde ta med mig min minilaptop dit...). Dessutom skulle jag knappast ha tid över - vi tränar varje dag och på veckoslutet är det tävlingar, så.

Sen nästa vecka (dvs. om en vecka - 6.7-13.7) har jag konfirmationsläger och även om jag skulle vilja har jag inte tillgång till Internet där. Jag åker alltså direkt på måndag morgon och kommer hem nästa måndag (eftermiddag, I guess). Tvivlar på att jag bloggar på söndag kväll (5.7) innan jag åker iväg igen. Min konfirmation är 26.7.

...Men tillbaka till ämnet ny design. Jag ska sitta och trixa lite nu så ska vi se om jag får upp den innan vi åker iväg! :)

Erik tar timeout


Tja, egentligen finns det nog inget som kallas "timeout" inom fäktning. Men hur som helst - för att förklara bilden ovan - så ber Erik om att få "rätta till" sin klinga då den är för böjd. ;)

Själv gillar jag bilden, jag antar att den kanske säger mer för oss som håller på med fäktning (speciellt värjfäktning), men ändå. Bilden är tagen i Helsingfors på MASTERS-finaltävlingen den 26 april 2009, från läktaren. Erik var en av de fyra finalisterna i P20 klassen.

_______________________________________________________________________________________________

Nästa vecka blir hästvecka för min del, fullspäckat shema! Har hyrhästen Jösse från måndag-lördag. :) Det innebär dock tidiga väckningar (han, och fåret Pekka + katten Noksu) - djuren ska fodras klockan 7 på morgonen. Senare klockan 15 på eftermiddagen och till slut klockan 19 på kvällskvisten.

Imorgon ska jag rida dressyrlektion för Milka, och detsamma på torsdag. På tisdag och fredag lovade jag rida ut med Henna och på onsdagen rider jag antagligen ut med Peppe och lite på planen innan/efter det. På lördagen rider jag dressyrlektion för Fanny, och antagligen lite själv i manegen/på planen, beroende på vädret, hehe. :)

Hoppas veckans väderprognos stämmer!! I sådana fall blir det +19- ca 23 nästan hela veckan! Oh yeah! :) Perfekt väder! Hoppas det är bra väder på tisdagen, då ska jag nämligen och kolla sommarteater. Och på onsdagen blir det chill med Sami, hoppas på soligt väder då också!

Smileysarna... ja, jaUPDATE: SMILEYSARNA ÄR TILLBAKA! ;-)
Ja de är påväg, lovar lovar lovar! :-) Måste bara leta upp koden från gamla kodmallen... Puh, vilket jobb. Men innan måste jag kasta min i dushen, står jag inte länge och drömmer mig bort under det varma vattnet kanske smileysarna lyckligtvis skulle vara på plats innan jag ger mig av till kyrkan för att få min sista gudstjänst-stämpel (edit: WOHOO!). Håll ut dudes!

Designbyte!

ÄNTLIGEN!
Nu har bloggen fått en ny design - en lite simplare än innan men I like it! :) Vad tycker du om den? Jag är medveten om att vissa bilder - lite längre ner - (publicerade innan denna nya design kom på plats) är för breda för "skrivfältet" men då nya inlägg dyker upp så "flyter" ju de äldre ner automatiskt.

De nya bilderna som jag laddar upp kommer självklart vara i passande storlek så de fungerar i den här designen. ;)
Men nu ska jag sova! Imorgon måste jag gå en gudstjänst för att fylla i det sista "hålet" i mitt konfirmandpass för att sen kunna bli konfirmerad. Efter det är det nog stallet som gäller!

... smileysarna jag hade försvann, men jag ska försöka mecka in dem tillbaka såfort jag får tid över, lovar! :) Hoppas du gillar det nya utséendet bloggen fick.

C i a o  !

Vad vill DU ha?

Nu ställer jag DIG som läsare emot väggen! När DU tar dig in på min blogg, vad vill DU läsa om, och hurudana fotografier vill DU se och kommentera?

Ut med språket nu!  ;) Hur ska min blogg bli mer "attraktiv" för erat läseöga? Vad ska jag trycka in mer av och vad vill ni se mindre utav? Bloggens framtida innehåll hänger på DIG nu. Om du inte säger din åsikt nu, ska du inte heller klaga senare.

Säg din åsikt NU - kommentera NU; Vad vill du ha MER utav ?  :)


P.S: En uppdatering av bloggens nuvarande design på påväg... :)

Colorful

Kamera: Nikon D60
Objektiv: 18-55 mm

Sommarfärger

Kamera: Nikon D60
Objektiv: 18-55 mm

 

...och  J A, jag är väl medveten om bruset i bilderna. :) Men jag bryr mig inte om det, för enligt mig stärker de känslan i bilderna. Och för de med lite lägre IQ (ursäkta)..., bilden till höger  S K A  faktiskt inte vara skarp. :) Så otroligt enkla motiv och vinklar, men tillsammans tycker jag de uttrycker massa mer!

Bimbo in focus

"The master himself..."
Kamera
: Nikon D60
Objektiv: 18-55 mm

Spotify-inbjudan

Hej alla söta och rara! :)
Tänkte bara höra med er - råkar någon ha en Spotify-inbjudan över som jag kunde få? (A) Har nämligen letat aplänge efter en, kollat alla sajter som delar ut men de är alltid slut på ett kick... Så om du har en överlopps, vore jag evigt tacksam om jag kunde få en inbjudan! :) Skicka till tweppsi@hotmail.com i sådana fall.

Sommarloov!


Kamera: Nikon D60
Objektiv: 18-55 mm

Äntligen sommarlov! :D För min (och många andras) del var det sommar för hela slanten den 30.5 då vi hade våravslutning (med dimession) på skolan. Efter det bar det av på studentfest (grattis till studenten Camilla!) och senare på kvällen på grillfest till Carina (på bilden en av hennes kaniner, Puff) med tjejgänget. ;) Tack för festen Carina.

Dressyrtävlingar, PoM

Kamera: Nikon D60
Objektiv: 18-55 mm (manuella inställningar)

På Kristi Himmelsfärdsdag var Saga och tävlade med Paavo, tävlingarna gick helt okej och vi red ut med 59,9% i påsen, vilket denna gång räckte till en fjärdeplats. Bra jobbat! :) ...Och självklart måste våran kille showa lite på rosettutdelningen innan ärevarvet! ;) Lite senare efter detta var Milka och tävlade med Paavo (dressyr) och blev femte.

P.S: Bilderna är tyvärr lite "ihopklämda" då 600px i bredd inte riktigt ryms i bloggen! :) D.S.