Jobb och teater

Helgen är fullspäckad (suprise suprise - once a time). Jag har Jösse från fredag till söndag, det betyder utfodring och motionering, tjoho! På lördagen har jag dessutom två teateruppvisningar (hör till lantdagens avslutningsfest). Sen - självklart - ska jag sola, sola och sola en hel massa!

Var och red idag också, men jag säger då det .. för varmt! Red ca en halvtimme och han var redan helt genomsvettig... Men bra jobbade han ändå! Sen lunkade vi runt i terrängen lite, välförtjänt. Imorgon gäller generalrepetition inför teateruppvisningarna. Hey ho, let's go!

Var och beställde mina inbjudningskort till konfirmationen idag med Cindy, riktigt fina (pratade om det innan). Imorgon ska de även de avhämtas och betalas.

...Hoppas Eevas ridstövlar går på mig, då får jag nämligen låna de till teateruppvisningarna. Skulle sitta fint! Annars har jag ju svarta skor och chaps också... Men det ser snyggare ut med läderridstövlar, tänk dig en svensk soldat med värja och läderridstövlar... Jiia!
 

Ny på plats!

Efter mycket knåp och knep är den nya designen på plats. Blev rätt så nöjd faktiskt.

- Vad tycker du? :)Den här blomman pryder mitt inbjudningskort till min konfirmation nästa lördag. Ville ha det lite personligt - och jag tycker jag lyckades med det (och det är väl det viktigaste).

OBS! OBS! OBS!

Som du ser så begär bloggen lösenord även om man (bara att klicka på krysset!) inte behöver ange för att komma in. Jag har ingen aning om varför - men så ska det inte vara, har inte ställt int nåt sådant för bloggen!

Men jag håller på och lägger in en ny design - så såfort den är klar och insatt borde problemet försvinna, och då ska bloggen också uppdateras. Håll ut kamrater! :)