Ikea Ikea Ikeaa...

Vill ha en spegel från Ikea! En sån fin lång kurvig att ha på väggen... Skulle sitta perfekt! Kostar dessutom bara kring tio euro om jag minns rätt. Vill haa!

...mina muskler är dödens idag också efter gårdagens ridpass. Ugh, har ont i armarna och mag- och ryggmusklerna. Så kan det gå, men jag är förbannat nöjd med lektionen ändå! För när han gjorde som jag ville - då gjorde han det jävligt bra! Han kan, bara han vill! Stackarn var genomsvettig efteråt också. Och tro inte att inte jag skulle haft varmt, ooh ja.
 

Här igen

Hallå hallå.
Jodå, det är ett bra tag sen senast, tack jag vet! Kör med det gamla skitet igen - inspirationen ligger på noll. Även om jag surfar runt på några bloggar jag följer rätt ofta, sure. Skolan börjad för lite mer än en vecka sen (11.8), känns faktiskt helt okej. Säger jag NU ja, så länge inga prov läggs framför nästan på oss haha!

Funderar på att förenkla blogglayouten också..., men får se om det blir av. Skulle nog kanske krävas en gnutta mer inspiration till det? Hmm.

Musiken började (äntligen!) igår eftermiddag också, sjukt kul (även om man får jobba arslet av sig där all the time...)! Går ju tutorutbildningen också..., får se hur det ska forma sig. Ska hålla disco för skolans nya sjuor på fredagen också..., se det positivt! Vi missar två timmar från läseordningen, HAH! Annars är det coolt. Ser mer vänner, speciellt de som bor längre borta ju. Rasterna vinner lektionerna, helt klart! :--D

Vad mer borde tilläggas? Har skrattat sjukt mycket denna och senaste veckan också. Imorgon ska det joggas och simmas (utomhus! Ugh?). På fredagen är det fotboll som gäller (HJÄLP! Är skiträdd för stora bollar...!?) och träningar på kvällen. Funderar också på att åka ut till stallet imorgon, idag blev tiden allt för knapp så jag hann inte...

Snart börjar tävlingssäsongen för min del, once again! Känns askul. Mer motivation att träna också. Har ju klättrat upp en åldersklass till i höst också - så nu hör jag till kadetterna (dvs. F17). Verkar vara rätt okej motstånd. Många som följde med från förra klassen och en del lite äldre som ligger kvar för sista året. Bara att köra hårt och satsa STORT alltså!! :--D

...vet inte om jag sa det. Men hur som haver, har jag Spotify nuförtiden. Tack Richi! Älskar Spotify, världens bästa. Det hittar nästintill allt jag vill öronknarka dagligen. Underbart. Annars är det en massa på G just nu, mycket som händer, många järn i elden. Och det känns faktiskt bra. På måndagen kör vi astmaläkare igen, men det ska nog inte ta så länge... :--) Senast såg allt bra ut, så.

TILLS IMORGON LOVAR DE DESSUTOM CA +20 GRADER!!! :---DDD Gud vad jag skaa mysa då! Lovley. Och ni kan ta er om ni ljuger åt mig nu, för då ska ni veta - då blir jag förbannat sur! Såna saker ska man inte skämta med mig om, get it!?
 

Dagens tänkare


Love Daddy - (Lily Allen) Dreams or Change
Lyssna på orden.

Kvällens musik-måste!


Lenka - The Show
Älskar låten, blir på så gott humör av den! :) Lyssna!

Gott humör!

...men jag borde lägga mig. ;) Måste upp senast 08:30 imorgon, ska på en kompis konfirmation. Visst vore det kul att ta med kameran, men naae - don't think so. Vill ändå kunna chilla sådär slappt där som gäst bara, och inte ha en kamera hängandes runt halsen hela tiden (speciellt i kyrkan då).

Hade min konfirmation den 26.7, världens bästa!! Allvarligt. Går inte att beskrivas, härligt. Älskar folket i vår grupp, så chill. Vad mer? Plockat hallon (faktiskt! 2 liter...) idag. Köpt en blazer och skjorta från JC i förrgår, beställt väska och skor från H&M (de kommer v. 33, blaj). :)

Har idéer på en ny design (aa, igen!) - som rymmer större (bredare) fotografier. Körde lite hundfoto idag också, och fölfoto! Så såfort jag fixat dem ska ni få se. Låter det fint? :)

...klicka på fotot för att se det större!

Kamera: Canon AE-1 (analog)