Nu ska jag ta tag i det!

Äntligen! Så länge har det varit snack om det och så länge det tagit. Ni känner igen det där "jaaa .. jag skaaa göra det!" pratet va? he he  Men nu har jag tagit tjuren i hornen, så det så!

Saken är alltså den att jag registrerat en webdomän och skaffat ett webhotell! Tjohoo! Så nu ska det bli fart i att skaffa en ordentlig fotohemsida! Har registrerat webdomänet www.ronjalarsson.com dessutom och köpt webhotell här (mycket bra webhotell!).

OH YEAH I'M SO DAAAAAMN HAPPY !!!

Daniel Daniel Daniel ..!

TEMA: Food

It went well!

Var och kollade när Sarah tävlade för första gången med Musse, lätt C var det, dressyr. Vet inte exakt på vilken plats hon kom, kanske åttonde eller så. 56,111% fick hon åtminstone. Bra! Grattis.

Har en massa bilder från tävlingen, har dock inte laddat upp än. Ikväll borde jag åka till träningarna och sen läsa till finska provet och göra alla andra läxor. Don't wanna. Men antar att jag måste, urk.

                                    Would you know my name 
                                    If I saw you in heaven
                                    Will it be the same 
                                    If I saw you in heaven
                                    I must be strong, and carry on 
                                    Cause I know I don't belong
                                    Here in heaven

DressyrOkänt ekipage. En av dagens bäst lyckade bilder i tanke på väderförhållanden och de få platser det gick att fotografera ifrån. Kommentera?

Medalj och rosett!

Idag var jag, Saga och Milka plus Paavo i Vihtichs (stavning?). Vihti Dressage Center hette åtminstone platsen där tävlingen hölls. Lagtävlingar, "alue" (på svenska = ?) mästerskap 2008. Vårt lag kom 3a! Grattis grattis! Allt gick bra där. Har bilder från uppvärmningen (skitväder, dimma och regn fy bubblan .. men anyway), ska ladda upp strax. Programmet reds inomhus i en lång manege. Sagas procenter var ungefär kring ~57 och nåt därtill.

Imorgon ska Sarah tävla för första gången. Med Musse, ska enventuellt och kolla .. Håll tummarna för henne och Musse imorgon! 69 bilder blev avfyrade idag!

Flashback: Summer 2008

Aftonrådnad

Tävling


Tävlar hos Maggi om en goregous bloggdesign!

It's time to go

Ska snart börja fixa mig klar för att åka till skolan. Sovmorgon, börjar 09:50 och slutar 12:45 för våran dubbeltimme i religion faller bort idag, oh yeah. Ska nog till stan efter det .. Tränade igår, Ponde förklarade hur jag ska göra en prim (vilket jag nog inte riiktigt fick klart för mig än, men men .. haha). Ska beställa en FWF tävlingshandske från Touché, en fäktningsbutik på nätet den med. Lägger in en bild på den här under, snygg är den. Bilden är liten och ful, lånad från Touché's hemsida.


                                                                                            Bild: Touché

Nya fäktningsskor beställda!

Har precis suttit och klickat hem ett par sygga, nya fäktningsskor för dryga 50€ från Oulun Miekkailutarvike (finsk nätbutik för fäktningsutrustning och diverse nödvändigt). "PBT" Silverstar" hette de. Tillsammans med frakten kostar de 68.00€ vilket ju inte är såå mycket .. Hehe. Slänger in en bild på fäktningstossorna här under ..

17-6 Miekkailukengät "PBT Silverstar"
Bilden lånad från: Oulun Miekkailutarvike

Tävling hos Emelie Ohlsson!Gör som jag och tävla hos fotografen Emelie Ohlsson (inlägget om tävlingen plus dess regler & instruktioner bara du klickar på länken ..), om ett fotopaket värt 950 kr, innehållande en massa bra och nyttiga saker för din fotografering!


Nu får jag bara hoppas .. att jag vinner! ;o)
Tävlingen hos E. Ohlsson avgörs den 8 oktober klockan 12:00.