» SOMMARLOOV!

ÄNTLIGEN!!! Nu är det sommarlov, snacka om underbart och sköönt! Avslutningen var tråkig - Annelies tal som rektor för skolan, stipendieutdelning åt årskurs 9 och 8 - några till årskurs 7 (böcker .. haha - Tobias på min klass fick en ordbok, uhm) och årskurs 9 som fick sitt utgångsbetyg i festsalen. Ja, det var det. Sen sjöng kören och några spelade någonting, AC/DC bland annat. DET var BRA!! Det enda bra, haha.

Sen tillbaka till GB/1 (Tinas - klassföreståndarens klassrum, vårat "hemklassrum") och där fick vi en glass per man och vårat betyg. Klassen gav en ute pelargon till Tina - ljusröd. Den var riktigt fin! Alla i klassen bidrog med 2 euro till den, vi är fjorton stycken i klassen (liten klass, E-klassen). Fick världens finaste text av Siri idag, tack gumman! Älskar dig - vänner förevigt. Du anar inte hur mycket dina ord betydde...

Mitt betyg var väl hyfsat - precis som jag väntat mig. 7,7 i medeltal (uppförande 8, ej inräknat) hade jag. 9 i svenska, 9 i engelska fastän Asi sa att jag får en 8 haha..., 8 i finska, 8 i slöjd, 8 i gymnastik, 8 i religion (luthersk), 7 i huslig ekonomi, 7 i fysik, 7 i matematik, 7 i geografi, 7 i bildkonst och 7 i biologi. Hahah, ta er lärare tihi.

Hade du bra betyg? Är du nöjd med dem?

Jag kommer att sakna dig över sommaren. Förhoppningsvis så stöter vi på varann under de lediga månaderna... Senast på hösten i skolan åtminstone... Men ja, ha det så bra som du bara kan ha det! Lev livet, dude.
Postade kommentarer:

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Besöker du mig ofta? Kryssa i så sparas dina uppgifter! :)

E-post adress (syns ENDAST för mig!):

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

OBSERVERA! INGEN REKLAM! - T A C K -