» Vårsolen tittar fram!

Äntligen! För första gången i vår satt vi faktiskt ute på rasten i skolan idag. Sköönt .., även om det blåste lite kyligt men i alla fall. På grund av blåsten så förflyttade jag och J oss sedan till inomhusutrymmen. Vi satt i korridoren på ett batteri med ryggen mot fönstret. Och plötsligt är ryggen brännhet liksom! Vår allas älskade SOL tittade nämligen fram!

Slapp dag idag, dessutom var S sjuk, hoppas det inte var jag som smittade ner henne hihi .. Krya på dig babe! Ringde dessutom till M såfort jag kom ut ur skolan kring 13:00, frågade om hon skulle till stallet. Självklart, var svaret. Dock var hon fortfarande på jobb men hon lovade ringa såfort hon är hemma. Så vi åker till stallet och hälsa på Paavo (min sköthäst, sju årig Hannoveranarvalack) kring klockan 15-16 typ.

Det blir fest på måndagen! Självaste jag blir ju fjortis (fyller 14 år) den 22 nu i mars! Men ingen stor fest alls, typ. På dagen kommer några släktingar och på kvällen kommer typ S-M, E, M, S.R, J och S. Ska bli super! TIPS på vad man kan göra/köpa för gott (ätbart) till festen (som inte kostar en miljon typ)?

Var i stan en stund idag. Träffade på farfar i mataffären så jag fick skjuts hem med honom och sen åkte vi hem till dem (de bor i samma höghus som vi, haha), great. Sen kom pappa över tillsammans med katten, och nu sitter jag här. Ingen toppendag, men den duger gott.

Bloggar kanske lite till efter att jag kommit hem ifrån stallet, håll ut! Även om jag antagligen inte ens har några läsare haha, men men. LÄSER NÅGON, förrästen? Kommentera & hojta till så jag vet att ni finns!  

♥  ronja
Postade kommentarer:
Skrivet av: Anonym

satan du smitta faktis mej! XP

2008-03-20 ▪ 14:22:51

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Besöker du mig ofta? Kryssa i så sparas dina uppgifter! :)

E-post adress (syns ENDAST för mig!):

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

OBSERVERA! INGEN REKLAM! - T A C K -