» Remember this!

Kollade igenom mitt häfte där jag brukar skriva ner vackra saker och sådär, sådana man kan läsa för att komma tillbaka till rälsen igen, ta sig i kragen. En sanning, något som verkligen betyder någonting också. Och då hittade jag denna, enormt vacker!

"För världen är du bara en människa, men för en människa kan du vara hela världen."

Älskar den sanningen, så rätt alltså. Det är precis så jag känner just nu tex .. Men så är det antar jag, kärleken kan väl aldrig gå som man vill. Men varför kärar man då ner sig i fel killar all the time? Gosh, frustrerande liksom!

Hm, .. i princip borde jag nog börja släpa iväg mig till sängs nu? Om man ska stiga upp innan 07:00 imorgon så man hinner göra sig iordning osv innan M (eventuellt S också ..) kommer och hämtar mig 08:00 sen .. Kanske ska ta och byta om osv och ligga och läsa gamla serietidningar i sängen ett tag innan jag börjar sussa? Kronblom-serierna rocks, höhö! Speciellt mest de som är de äldsta, skrivna och så av Elov (stavning?) Persson (men han är väl död redan .. eller nåt, för han skriver åtminstone inte Kronblom-serierna något mer typ), tror jag han hette haha.

♥  ronja

Postade kommentarer:

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Besöker du mig ofta? Kryssa i så sparas dina uppgifter! :)

E-post adress (syns ENDAST för mig!):

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

OBSERVERA! INGEN REKLAM! - T A C K -