» Miss secret agent 2

Kommer på TV3 just nu! Uppföljare till ettan eller nåt typ. Väldigt bra, håller på och spelar in den eftersom att jag verkligen vill komma i säng nu. Är så otroligt trött, har seriöst antagligen gått mer än fem kilometer idag, S kunde ju inte ta sig till stallet, så. Tre hästar, nästan hela tiden. Jag lovar, jag satt ner max en halvtimme! Men det var kul. Förutom att jag var vrålhungrig hela dagen, glömde pengarna hemma så jag kunde inte köpa någonting att äta ifrån buffén, även om det typ ändå bara sålde godis osv där så .. Glömde kameran hemma dessutom, gaaah ..

Som sagt kom gudmor C (J's mamma) och mellerstakusinen J till oss nu på kvällen, de åkte kring klockan 21 eller nåt. C hjälpte mig att fixa de två kakorna tills imorgon, nu återstår bara att lägga på grädde osv liksom. Tack C! Jag och J städade lite (haha, she likes it, not me ..) och så låg vi i min dubbelsäng (hög, har soffa osv under den) och maskade oss, läste serietidningar och sådär. Really fun.

P (morbror) sms:ade mig ikväll förrästen, de kan inte komma till festen imorgon. Blä, tråkigt. A-L (yngsta kusinen) är hos sin mamma osv liksom (P och A-L's mamma är skilda). Men de lovade ändå komma någon annan gång, yey.

♥  ronja
Postade kommentarer:

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Besöker du mig ofta? Kryssa i så sparas dina uppgifter! :)

E-post adress (syns ENDAST för mig!):

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

OBSERVERA! INGEN REKLAM! - T A C K -