» Can you feel it?

Oj så gärna man vill dansa när man hör låten Hero av Charlotte Perelli, Eurovisionsbidraget! Om Sverige ska skicka någon och ha någon som helst liten chans (fast vinner tror jag ändå inte ni gör, sorry guys ..) att inte komma bland några av de sista, så för Guds skull skicka henne! Själv är man ju från Finland.

Jag har aldrig listat ut Finlands logik, tror de verkligen att vi finner med typ .. ehm, Kari Tapio (jag kan inte ens förstå vem som kan rösta på honom? Haha, typ såna i morfars och mormors ålder kanske ..)? Haha, tillåt mig att skratta mig dubbelvikt. Okej, Hanna Pakarinen var ju bra men, mja. Skicka typ Ari Koivunen eller Anna Abreu? HIM? Någon som redan är helst lite känd och inte bara inom Finland.

Lordi vann ju för ett tag sen. Visst var det förjävligt kul och sådär, men ja. Mer var det nog inte? Man har åtminstone inte hört så mycket om den efter det. Eller? Åtminstone inte jag .. Var de inte och gjorde turneér (stavning?) i USA eller nåt för ett tag sen, eller gör de det ännu? Höhö, jag vet inte.

Jaha jaha, tror nog jag ska ta och läsa engelskaläxan. Tio stycken oregelbundna verb är ju verkligen superkul .., plus en översättningsuppgift. Lockande? Haha, ush nej! Dessutom slutar skoldagen 13:00 imorgon! Skärtorsdag, ni vet. Puss på alla helgdagar, härligt! Vi börjar dessutom 09:00 med elevhandledning på shemat första timmen, vilket betyder att man kan sitta och halvsova den lektionen typ, hihi.

Kanske ska åka till stallet efter skolan imorgon, typ? Ska fråga om Milka ska dit .. Om jag får skjuts av henne dit och tillbaka, eller nåt. För varken mamma eller pappa är hemma då, blä.

Orkade inte släpa mig iväg till fäktningsträningarna idag, äsh. Jag vet att jag borde, men jag spydde på måndagen och har inte varit i skolan sen dess, så nej tack. Dessutom tycker jag verkligen att jag förtjänar att ta det lite soft såhär efter SM-tävlingarna. Blev ju ändå 20 och laget blev nionde. Grattis till mig och till oss.

Visste inte var jag skulle placera inlägget, musik eller vad? Så tja, det fick bli Allmänt nu .. Ha det bra, sov sött alla gullungar, puss på er.

♥  ronja

Postade kommentarer:

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Besöker du mig ofta? Kryssa i så sparas dina uppgifter! :)

E-post adress (syns ENDAST för mig!):

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

OBSERVERA! INGEN REKLAM! - T A C K -