Min klänning till årets bal!

Vi firar Finlands självständighetsbal i skolan nu på fredagen denna vecka. Vilket är helt logiskt... Det var lika förra året. Köpte en klänning från VeroModa (haha, yess I'm the stamkund!), en lila med svarta "blombroderier" och ett svar tband lite ovanför midjan... I like it, much! Kan lägga in en bild med mobilen... Ska hämta den, och skorna (svarta lackskor med "rem" över foten - stadiga att dansa med!) imorgon och då ska jag och Fia också och nyppa ögonbrynen... 15:30 is the time Fia - banne dig om du glömmer det (om du läser Fia: jag väntar på dig i skolan en timme...)! ;)

Sitter här och lyssnar på "Ronan Keating - The smile on your face" om och om igen... Så underbar låt!! Har med Cecci i skolans nättidning som uppgift att intervjua alla skolans lärare (förutom speciallärare, vikarier och så), snacka om att det är mission impossible...! Haha, går och rycker alla lärare i armen typ varje rast. Fast, många goa skratt har det blivit - även om det är svårt att föreställa sig det med lärare... Hmm.

Hade tänkt ringa Eva imorgon, om det passar att jag provrider Jösse på lördagen. Ska eventuellt börja hyra honom för ridlektioner som Milka ska ge åt mig! Snacka om najs! Lite skraj att göra bort sig bara... Haha, man har ju inte ridit på ett tag!

Och ursäkta att jag inte bloggat på ett tag igen... Jag vet - men jag hinner inte...! Har skaffat Facebook förrästen, så alla som vill kan ju adda mig där... Hehe. Fick ut mitt temahäfte om Charlie Chaplin i svenskan idag. Snacka om nervöst!! Men jag fick 10 (finsk skala...) i det!!! :'D Det bästa man kan få. OH YEAH!


Yllestumpor och klänning är senaste modet! ;)
Ska ni ha bal, om så, vad ska du ha på dig? :)
Postade kommentarer:

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Besöker du mig ofta? Kryssa i så sparas dina uppgifter! :)

E-post adress (syns ENDAST för mig!):

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

OBSERVERA! INGEN REKLAM! - T A C K -