GOD JUL TILL ER ALLA!

It's going fast...

Idag har jag handlat för omkring hundra euro. Först köpte jag en lila lång tunika till julfesten med brunt bälte och bruna träörhängen och sen svarta strumpbyxor till mina svarta lackskor som får duga. Sen hämtade jag ut ett paket med nya halvskodda ridbyxor (blåa), en blå Adidas-väska och en svart sportjacka. :) Nu känner jag mig fattig. Har dessutom beställt Karccis julklapp nu, Oscar tyckte den dög - bra bra haha.

Nu sitter jag och pratar med Oscar och Krista på msn. Varken Karcci eller Jennifer är inne, bullbajs. Skippade träningarna ikväll... Var hos farmor och farfar en stund också. Var i stallet igår, red Rölli en stund och tog hand om Paavo och Flight som gick omkull med Milka (ingen fick ont)...

Hörni, bloggen får stå ett tag och så kommer jag tillbaka med ny design och hela rubbet nästa år! :)

Nu är det såhär...

Ja. Bloggen kommer att få en ny design bara jag fått allting att fungera. Idag har jag tävlat och det gick bra. Strax har vi lillajulsfest i föreningen. Jag ska (borde...) göra läxor nu. Borde ringa till Sami, för lat. Käkade på restaurang med familjen idag. Börjar nio på tisdag - inget prov tjoho. Julfest i skolan på fredagen, sen lov tills den sjunde januari. På fredagen kommer Karcci troligen till oss. Kollade på någon Cheerleader-tävling idag på plats en stund. Ska ta med D60an till lillajulsfesten ikväll. Sen kanske ni får se bilder, vem vet.

Konstigt inlägg, jag har bråda tider. Såfort nya designen är klar och min egen datarensning är okej ska ni börja få bilder också (just nu sitter jag på mammas). Ha det bra.

JAG FÅR EN NIKON D60!!!!

Min D40:a skickades ju på lagning - men det gick inte att laga. Garantin täckte dock det och nu ger Nikon mig en Nikon D60 systemkamera istället! :'D FATTA LYCKA!!?

Stress...

Jag dör. Har sådan jäkla stress... Julstressen, eller vadå? Slutade 13:45 idag, satt en timme extra efter skolan i skolan och väntade på Fia... Skrev (frivilligt - tänk dig...) rent nättidningsintervjuerna (en del åtminstone) och smusslade fram lite mer information. Funderar på om ifall man borde ha foto på alla också...? Haha!

Var och hämtade min balklänning och mina dansskor idag med Fia, och nya örhängen och sådär... Sen var vi till en kosmetolog och fixade ögonbrynen också. Aj aj, det gör alltid lika förbannat ont - eller inte ont... Men, ni vet. Haha. Fick förrästen också världens chock idag på dagen..., men jao, den behöver vi kanske inte dra opp här hihi. xD

Idag fastslogs det att det blir lagtävlingar nästa veckoslut för min, Samis och Cee-Cees del! Oh yeah, det ska bli såå kul! Hallelujah. Sitter och väntar på att Jennifer ska logga in på msn... Eller Karolina/Sami - logga in era jävlar nu! :)

Tja... What more? Fick 7½ i engelskaprovet, hade missat asmycket poäng på en ING-form uppgift... Gaah! Blir galen, eller nej, men what to do? I alla fall. Har lovat dansa med Joni imorgon på balen också - haha; han sa att han inte tänker dansa med någon där - men att jag är ett undantag. Tillåt mig att gapskratta. ;)

Mer? Jo. Måste leta efter min digikamera!! Shit, den måste med! För Karolina ska inte kunna säga att jag är skyldig henne en 50 euros julklapp och att jag inte fixat vårat vad! ;) Haha... Mer avslöjar jag icke.

-`v´-

Life isn't about how many breath you take, it's about how many breathless moment you can catch ...  

Min klänning till årets bal!

Vi firar Finlands självständighetsbal i skolan nu på fredagen denna vecka. Vilket är helt logiskt... Det var lika förra året. Köpte en klänning från VeroModa (haha, yess I'm the stamkund!), en lila med svarta "blombroderier" och ett svar tband lite ovanför midjan... I like it, much! Kan lägga in en bild med mobilen... Ska hämta den, och skorna (svarta lackskor med "rem" över foten - stadiga att dansa med!) imorgon och då ska jag och Fia också och nyppa ögonbrynen... 15:30 is the time Fia - banne dig om du glömmer det (om du läser Fia: jag väntar på dig i skolan en timme...)! ;)

Sitter här och lyssnar på "Ronan Keating - The smile on your face" om och om igen... Så underbar låt!! Har med Cecci i skolans nättidning som uppgift att intervjua alla skolans lärare (förutom speciallärare, vikarier och så), snacka om att det är mission impossible...! Haha, går och rycker alla lärare i armen typ varje rast. Fast, många goa skratt har det blivit - även om det är svårt att föreställa sig det med lärare... Hmm.

Hade tänkt ringa Eva imorgon, om det passar att jag provrider Jösse på lördagen. Ska eventuellt börja hyra honom för ridlektioner som Milka ska ge åt mig! Snacka om najs! Lite skraj att göra bort sig bara... Haha, man har ju inte ridit på ett tag!

Och ursäkta att jag inte bloggat på ett tag igen... Jag vet - men jag hinner inte...! Har skaffat Facebook förrästen, så alla som vill kan ju adda mig där... Hehe. Fick ut mitt temahäfte om Charlie Chaplin i svenskan idag. Snacka om nervöst!! Men jag fick 10 (finsk skala...) i det!!! :'D Det bästa man kan få. OH YEAH!


Yllestumpor och klänning är senaste modet! ;)
Ska ni ha bal, om så, vad ska du ha på dig? :)