BröllopsbilderLite detaljbilder från överraskningsbröllopet (som var sammanslaget med dopet) jag fotograferade 18.07.2010. :) Det finns en hel del mer bilder från både dopet och bröllopet, måste bara hinna fixa dem innan.

Strax bär det av till stallet, ska rida Paavo. Imorgon är det begravning på morgonkvisten och på lördag kväll åker jag ner till skärgården igen. :) Vet inte än när jag är tillbaka.
Men oroa er inte! ;) Jag har massvis med opublicerade fotografier från både båtutfärder, en modellfotografering, dop, bröllop, stallet, skärgården och massa mer! :) Så bildmaterial finns det!

Ush... Ynka 24 dagar kvar tills skolan börjar igen... :( Eller mnja, okej. 23 FAKTISKT, eftersom jag ska bo på skolans internat då skolan ligger en bra bit hemifrån så ska man åka dit den 23 augusti redan, och skolan inleds sedan den 24 augusti. Men det ska nog bli kul att läsa hästhållningslinjen, det är bara det..., att skola, alltid är skola. Så säg mig..., vem skulle vara pepp på det egentligen? Ugh, not me. :)

Dagens musiktips: Coldplay - Fix You

Postade kommentarer:
Skrivet av: FRIDA HJÄRTA KEVINSV; Okej, jag skickar till dig sen när jag har lagt upp vinnaren :D

2010-07-23 ▪ 19:28:56
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Skrivet av: sandra

sv: å har redan länkat :(

2010-07-23 ▪ 19:48:22
URL: http://bbys.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Besöker du mig ofta? Kryssa i så sparas dina uppgifter! :)

E-post adress (syns ENDAST för mig!):

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

OBSERVERA! INGEN REKLAM! - T A C K -