Erik tar timeout


Tja, egentligen finns det nog inget som kallas "timeout" inom fäktning. Men hur som helst - för att förklara bilden ovan - så ber Erik om att få "rätta till" sin klinga då den är för böjd. ;)

Själv gillar jag bilden, jag antar att den kanske säger mer för oss som håller på med fäktning (speciellt värjfäktning), men ändå. Bilden är tagen i Helsingfors på MASTERS-finaltävlingen den 26 april 2009, från läktaren. Erik var en av de fyra finalisterna i P20 klassen.

_______________________________________________________________________________________________

Nästa vecka blir hästvecka för min del, fullspäckat shema! Har hyrhästen Jösse från måndag-lördag. :) Det innebär dock tidiga väckningar (han, och fåret Pekka + katten Noksu) - djuren ska fodras klockan 7 på morgonen. Senare klockan 15 på eftermiddagen och till slut klockan 19 på kvällskvisten.

Imorgon ska jag rida dressyrlektion för Milka, och detsamma på torsdag. På tisdag och fredag lovade jag rida ut med Henna och på onsdagen rider jag antagligen ut med Peppe och lite på planen innan/efter det. På lördagen rider jag dressyrlektion för Fanny, och antagligen lite själv i manegen/på planen, beroende på vädret, hehe. :)

Hoppas veckans väderprognos stämmer!! I sådana fall blir det +19- ca 23 nästan hela veckan! Oh yeah! :) Perfekt väder! Hoppas det är bra väder på tisdagen, då ska jag nämligen och kolla sommarteater. Och på onsdagen blir det chill med Sami, hoppas på soligt väder då också!
Postade kommentarer:
Skrivet av: Anonym

ååi vitsi (: juu dn e kiva fast d komr helatiden dedä att d fråga ditt lösenord & d ;O

2009-06-22 ▪ 22:44:03
URL: http://wilhelminafoto.blogg.se/
Skrivet av: ­ღ Milly ღ

Hej!

Är allt bra med dig denna underbara dag?Kram!

2009-06-23 ▪ 08:55:16
URL: http://designbymilly.blogg.se/
Skrivet av: Marie Falkering

Hej! Jag ville bara kika in och tacka för din komplimang på min blogg. Jag blev jätteglad. Nu är jag på semester och sitter och surfar på en liten iphone, men jag lägger till dig på bloggkoll så får jag spana in din blogg när jag kommer hem. Vädret håller på att bli super, så ha ett par supersköna veckor under tiden så hörs vi.Kram från mig.

2009-06-23 ▪ 16:20:35
URL: http://falkering.se/blogg

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Besöker du mig ofta? Kryssa i så sparas dina uppgifter! :)

E-post adress (syns ENDAST för mig!):

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

OBSERVERA! INGEN REKLAM! - T A C K -