Stendöd ikväll ..

Var i stallet tillsammans med Peppe idag på dagen, käkade lite pasta där, dushade och tvättade Rölli inför tävlingarna då åkte på ikväll, mockade hagar, pratade med Milka angående veckoslutet då jag tar han om Paavo (Milka åker med till tävlingarna). Pratade också lite snabbt med Malla, stallkatten spydde förrästen idag igen .. Haha, information som ni alla bör ta till er (inte ..), självklart.

Den 29-31.08 2008 ska våran förening hålla ett träningsläger, ska bli superkul. Som tränare kommer våran egen tränare Ponde att verka, plus Mats och Jüri från Estland (jag antar att Juhan inte kommer?) då. Dit kommer även andra fäktare från olika ställen i landet. Vet inte om Gaia (kanske fler?) följer med Jüri hit också? Tja, det återstår att se. Det skulle i vilket fall som helst vara skitkul!

Åkte till träningarna klockan 16:00 idag, först sprang vi 3 km och gjorde "tuuletuksia" (vet inte vad det heter på svenska?), kanske en tio stycken med de andra. Sen simmade vi två timmar, Ponde som tränade oss. Vi simmade mest fjäril.

Igår var man på Prasniekkan som var här i staden. Har omkring 200 bilder därifrån som jag fotograferade, hade redan igårkväll tänkt lägga in någon hyfsat lyckad bild (det var sepesvårt att fota bra bilder i den lilla kyrkan som far fullspäckad med folk!) tagen inne eller där utomhus. Men Blogg.se krånglade just då, så ska försöka igen nu efter det här.
Postade kommentarer:

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Besöker du mig ofta? Kryssa i så sparas dina uppgifter! :)

E-post adress (syns ENDAST för mig!):

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

OBSERVERA! INGEN REKLAM! - T A C K -